پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1402

01 فروردین 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1402، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل در پیام نوروزی خود ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید، از زحمات و تلاش‌های بی‌مانند همکاران، اعضای محترم هیئت علمی، مدیران و کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز و خانواده های محترم در طی یک‌سال اخیر تقدیر و تشکر کرد.

متن پیام رییس دانشگاه بدین شرح می‌باشد:

به نام خالق هستی

برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت و نسیم بهاری نوید سال نو را برایمان به ارمغان آورد، بار دیگر نوروز با تمام زیبایی هایش فرا می رسد، بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می شود.

عید نوروز، پرتوی دلربا و چهره ای زیبا از آفرینش است که پیش از آمدنش، انبوه انسان ها را به تلاش و کوشش دعوت می نماید. خداوند رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغازی دوباره جلوه گر سازد تا یادمان باشد که هستیم.

عید باستانی نوروز، کهن ترین جشن گیتی و جلوه ای از فرهنگ غنی مردم ایران زمین، سنتی زیبا و دیرینه و پیام آور محبت، صلح، دوستی و مهرورزی است. در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان به استقبال بهار طبیعت و بهار جان می رویم و تحوّل طبیعت را با تحوّل در قلب و جانمان آغاز می نماییم و در این هنگامه برای تعجیل در ظهور امام عصر (ارواحنا له الفداء) دست دعا به سوی آستان حضرت دوست بر می داریم.

امید است در سال جدید با استعانت از حضرت باری تعالی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا… الاعظم مهدی موعود (عج)، با پیروی از منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، در سایه ایمان، تعهد و بهره گیری از توانمندی های شایسته یکدیگر بتوانیم در مسیر ارتقای سطح علمی، آموزشی و پژوهشی جامعه گام بلندی برداریم و شاهد موفقیت های خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در مسیر خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.

اینجانب فرارسیدن نوروز باستانی سال 1402 را به جامعه دانشگاهی کشور تبریک عرض نموده، از زحمات و تلاش‌های بی‌مانند همکارانم، اعضای محترم هیئت علمی، معاونین، مدیران و کارکنان گرامی در همه حوزه‌ها و دانشجویان عزیز و خانواده های محترم آنان قدردانی می‌نمایم و سالی سرشار از سلامت، آرامش و مهربانی را برای شما آرزومندم.

اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل